A Generous World of Authenticity and Peace of Mind

Ένας Γενναιόδωρος Κόσμος Αυθεντικότητας και Ηρεμίας

Αξιότιμοι επισκέπτες,
 
Με αίσθημα ευθύνης και ενθουσιασμό, το Amada Colossos Resort θα ανοίξει τις πόρτες του την 9η Ιουλίου για να σας υποδεχτεί σε ένα σύμπαν γενναιοδωρίας και χαλάρωσης μέσα σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον στις ακτές του λαμπερού Αιγαίου Πελάγους.
Η εκτεταμένη ανακατασκευή του Amada Colossos ολοκληρώθηκε το 2018, ακολουθώντας οδηγίες και προδιαγραφές εξαιρετικής ποιότητας σε θέματα υγιεινής και βιωσιμότητας. Λαμβάνουμε πάντα πολύ σοβαρά τα πρότυπα καθαριότητας καθώς η ευημερία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας είναι για εμάς ύψιστη προτεραιότητα.
Όσον αφορά τη συνθήκη της Covid-19, παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις των εθνικών και διεθνών αρχών για να διασφαλίσουμε ότι οι διαδικασίες λειτουργίας ευθυγραμμίζονται με τα νέα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού, ενημερώσαμε το ολοκληρωμένο Σχέδιο Υγείας και Ασφάλειας με αντίστοιχα μέτρα και προδιαγραφές για όλα τα τμήματα. Το Σχέδιο ενσωματώνει εκτεταμένες διαδικασίες υγείας και ασφάλειας, συνδυασμένες αρμονικά με τη φιλοσοφία του Amada Colossos για ένα χρυσαφένιο κόσμο γενναιόδωρης και αυθεντικής πολυτέλειας στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου. Από τις προσαρμογές της ημερήσιας πληρότητας έως τις ανέπαφες διαδικασίες check-in / out και εξυπηρέτησης πελατών, τους εξειδικευμένους συνεργάτες και τους ανοιχτούς χώρους με δυνατότητα για social distancing, κάθε πτυχή μιας πραγματικά ανέμελης διαμονής έχει προβλεφθεί. Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα και τις υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμα ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ. Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες και την πιο ενημερωμένη έκδοση του Σχεδίου Υγείας και Ασφάλειας, ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ.
Με περηφάνια σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά να εξερευνήσετε ένα θέρετρο που έχει φτιαχτεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να σας δώσει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και απόδρασης από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ένας κόσμος άνεσης και ελευθερίας σας περιμένει σε εξωτερικούς χώρους αναψυχής, συμπεριλαμβανομένης μιας πισίνας 140 μέτρων, ξεχωριστών χώρων για χαλάρωση και διασκέδαση, καθώς και μιας παραλίας 430 μέτρων με Γαλάζια Σημαία και περίπτερα παραλίας (gazebo) για αυτήν την επιπλέον αίσθηση ιδιωτικότητας και πολυτέλειας. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για φαγητό και ποτό με ευρύχωρη διάταξη καθισμάτων και ολοήμερη εξυπηρέτηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (συμπεριλαμβανομένων και al-fresco), τώρα με ολοκαίνουργια ψηφιακά μενού και ανέπαφα συστήματα online κρατήσεων.
Και για όσους από εσάς δεν θα μπορέσετε να μας επισκεφτείτε αυτό το καλοκαίρι, παρακαλούμε βρείτε την Πολιτική Ακυρώσεων και Voucher εδώ ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Κρατήσεων στη διεύθυνση reservations@amadacolossosresort.com για περισσότερες λεπτομέρειες. Εργαζόμαστε συνεχώς για να υποστηρίξουμε τις αλλαγές των ταξιδιωτικών σας σχεδίων με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.
Αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε να προσφέρουμε χαρά σε εσάς και τους αγαπημένους σας με ένα εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας και ελληνικής φιλοξενίας στη χρυσή παραλία της Καλλιθέας στη Ρόδο. Στο μεταξύ σας ευχόμαστε να είστε υγιείς, αισιόδοξοι και να θυμάστε πάντα ότι το ελληνικό καλοκαίρι είναι μία κατάσταση ευτυχίας (state of mind).
 
Με εκτίμηση,
Άρης Σουλούνιας,
CEO
Κολοσσός Α.Ε.
Amada Colossos Resort

Κάντε κράτηση

Κάντε κράτηση

Κλείσιμο
+
+
+
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση

Προνόμια απευθείας κράτησης

Κάντε απευθείας κράτηση και επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές και τις ειδικές προσφορές μας. Επικοινωνήσετε μαζί μας και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια και πιθανή αναβάθμιση δωματίου.