Amada All-Personal

Amada All-Personal

All-Inclusive Διακοπές Σχεδιασμένες για Εσάς

Οι ανέσεις στο Amada Colossos Resort ξεπερνούν τα όρια του all-inclusive. Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε η απόδρασή σας να είναι όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί για αυτό κι έχουμε δημιουργήσει ειδικές ζώνες ενηλίκων και οικογενειών σε όλο το Resort.

Ζώνες Ενηλίκων & Οικογενειών

2 Προσωποποιημένες Ζώνες Φιλοξενίας
Ένα Resort φτιαγμένο για τους δυο σας

Ζώνες Ενηλίκων

Οι διακοπές είναι ιδανική ευκαιρία να περάστε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας. Απολαύστε ιδιωτικές στιγμές στις ζώνες ενηλίκων που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για εσάς.

Μάθετε περισσότερα
Διασκέδαση για Όλους

Οικογενειακές Ζώνες

Ζήστε χαρούμενες οικογενειακές στιγμές με γέλια και πλατσουρίσματα στο νερό. Διασκεδάστε όλοι μαζί στο waterpark και απολαύστε φανταστικές επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια στο πλήρως στελεχωμένο παιδικό club.

Μάθετε περισσότερα

Πακέτα

3 Πολυτελή πακέτα
Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός

Gold Ultra All-Inclusive

Ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει την απόλυτη αίσθηση άνεσης και ελευθερίας από τη στιγμή της άφιξής σας, το πακέτο Gold είναι ένας μοναδικός συνδυασμός διαμονής 5 αστέρων και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Μάθετε περισσότερα
Μία αίσθηση τελειότητας

Diamond Ultra All-Inclusive

Απογειώστε τη γαστρονομική σας εμπειρία με το πακέτο Diamond Ultra All-Inclusive. Απολαύστε όλα τα προνόμια του πακέτου Gold και αποκτήστε πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Μάθετε περισσότερα
Εξαιρετικό και Προσωποποιημένο

Elite Collection

Αν ψάχνετε το υπέρτατο επίπεδο προσωποποιημένης πολυτέλειας, με επιπλέον προνόμια και απόλυτη ιδιωτικότητα, η Elite Collection είναι φτιαγμένη για εσάς. Μία εμπειρία απολύτως προσαρμοσμένη στα μέτρα σας, με αποκλειστικά προνόμια και εξατομικευμένες υπηρεσίες, σας προσφέρει βασιλική περιποίηση σε μία από τις Σουίτες ή τις Βίλες μας.

Μάθετε περισσότερα

Κάντε κράτηση

Κάντε κράτηση

Κλείσιμο
+
+
+
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση

Προνόμια απευθείας κράτησης

Κάντε απευθείας κράτηση και επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές και τις ειδικές προσφορές μας. Επικοινωνήσετε μαζί μας και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια και πιθανή αναβάθμιση δωματίου.